Ajankohtaista

MicroFet 2 lihasvoimamittari

Hankin MicroFet2 dynamometrin, jolla voidaan mitata lihasvoimaa gramman tarkkuudella. Voimamittaus dynamometrillä on oiva keino havaita lihasepätasapainoa ja puolieroja, seurata paranemista ja dokumentoida voimaerot hoitojakson alussa ja lopussa.

Mehiläinen

Aloitin työskentelemään myös Mehiläisessä. Otan vastaan osa-aikaisesti maanantaisin Nokialla ja tiistaisin Tampereella Kaupin toimipisteessä. Shockwave -hoitojen osalta käytössäni on Nokialla radiaalinen- ja Kaupissa fokusoitu hoitolaite. Kaupissa teen myös LPG -hoitoja. Ajanvaraus Mehiläisen ajanvarausjärjestelmän kautta.

Korona

Vallitsevasta epidemiasta huolimatta työskentelen normaalisti. Käytän kirurgista kasvomaskia ja huolehdin asianmukaisesti paikkojen desifioinnista. Jätäthän kuitenkin tulematta mikäli Sinulla on koronaan viittaavia oireita.

 

Esaote training day

Osallistuin DJO Nordicin järjestämään koulutukseen, jossa käytiin läpi Esaote Sigma ja Omega ultraäänilaitteiden ominaisuuksia ja käyttöä Esaoten tuotespesialistin johdolla.

Laskimoiden ultraäänikuvaus

Osallistuin Wessex Diagnosticsin järjestämälle ylä- ja alaraajojen laskimoiden ultraäänikurssille. Kurssilla perehdyttiin mm. alaraajojen laskimotukosten kuvaamiseen. Kyseinen ongelma on vasta-aihe mm. hieronnalle ja syy lähettää potilas lääkäriin jatkotutkimuksia varten.

ESSR musculoskeletal US course

Osallistuin Euroopan muskuloskeletaalisen radiologiyhteisön järjestämälle ylä- ja alaraajojen ultraäänikurssille. Kolmipäiväinen koulutus sisälsi teoriaa ja paljon käytännön harjoittelua pienryhmissä.

 

MUST-2

Martinolin ultraäänikoulutus jatkui osiolla ”distal arm”, jonka aiheena oli ultraäänianatomia ja patologia kyynärpäästä sormiin.

Shockwave

Hankin Shockwave -paineaaltohoitolaitteen. Shockwavea käytetään mm. lihaskireyksien- ja etenkin kroonisten jännevaivojen hoidossa. Lue lisää täältä.

Seppo Appelqvist · 0400 918 074 · seppo.appelqvist@gmail.com